2014. január 16., csütörtök

Kicsi varrás + ékszer alapok = csodás kiegészítö

Tegnap találtam a neten EZT a vintage DIY nyakláncot és totál beleszerettem. Ma elég vacak napom volt, semmihez nem volt igazán kedvem, szenvedtem egész nap, de arra azért még futotta az energiámból, hogy készítsek pár saját verziót :)

A textil méretét a webshop-ban kapható 2,5 cm-es szalagzáró véghez igazítottam, így 5,5 x 6 cm-es darabokat szabtam és 0,5 cm-es varrásszélességgel dolgoztam. Az mini táska elkészítése szerintem tisztán érthető a fent linkelt angol nyelvű bejegyzés fotóiból, de ha valaki elakadna valahol nyugodtan kérdezzen megjegyzésben.

Első lépésben a kis mini tárcákat/táskákat készítettem el. A fém szalagzáró véget a FAB Textil webshop-ban tudod megvásárolni antik bronz és antik ezüst színben.


Utána már a Te fantáziádon múlik hogy mit készítesz belőle. Én nyakláncokat és egy kulcstartók fabrikáltam. Itt tudsz láncot, figurás fém függőket, 'C' karikát és nyitható fém karikát vásárolni.

Nyakláncok

Hangjegy, virág és levél függővel

Home sweet homevirág és levél függővel


Kulcstartó


Nyakláncok

Love&boríték függővel


Love függővel

Remélem tetszik az ötlet. Ha Ti is készítetek hasonló ékszereket, kiegészítőket és megmutatnátok nekünk örömmel várjuk a fotókat: fabtextil {kukac} outlook.hu

10 megjegyzés:

  1. Szilvi, ezek a láncok nagyon jók!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Erika, nagyon örülök, hogy Nektek is tetszik :))

      Törlés
  2. Szilvi! Annyira édesek lettek! Nem tudok rá jobb szót, mert olyan kis kedves, szeretnivalók ezek a kistáskák. Remélem, mire elkészültél velük, a kedved is jobb lett, mert én csak mosolygok és örvendezek, ha rájuk nézek! :))) A hétvégén én is készítek párat. Köszi az ötletet, és hogy bemutattad!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Márti, köszönöm a kedves szavakat! Jobb lett a kedvem, igen, de látva, hogy Nektek is ennyire tetszik most aztán már igazán jól vagyok :))
      Szép estét :)

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Egyetértek, köszönet érte Inna Gray-nek :))

      Törlés
  4. Gyönyörűek! Olyan vidám és mégis nőcis darabok.Gratulálok.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...