2012. január 2., hétfő

TILDAS VARIDEER by Tone Finnanger





A karácsony sok meglepetést hozott és az egyik legkedvesebb pillanat az volt mikor a két ünnep között a posta ládában megtaláltam az új Tilda katalógust. Imádom a színeit, a témáit, mert már a tavaszt csicsergik. Most aztán agyalhatok mikorra tudok beütemezni egy újabb Tilda rendelést hisz az előző is olyan friss még.

Képtelen vagyok eldönteni, hogy a locsoló kannás-virágos vagy a varrógépes témája tetszik jobban. Szeretek ábrándozni a leendő műhelyemről, nagy ablakokkal, rendes világítással, ahol mindennek lesz végre helye, ahol nem másfél m2-es asztalon kell majd dolgoznom. De a lényeg mégis az, hogy csak az én birodalmam lesz. Nem kell egyeztetni egy családtaggal sem a bútorok, a dekorálás, a színek ügyében és hát ezeket a kis Tildás, varrással kapcsolatos kiegészítőket látva beindult a fantáziám. Mutatok pár képet a katalógusból.



Fém dobozok
Tilda angyal

Szalag szett, 10 mm széles, 100% polyester, 5 x 2 m/szett

3D-s matrica, papír alapú, strasszal díszítve

Milton kapcsok, a virágos papír és fém alapú, a másik pedig textillel bevont fém
És végül, de nem utolsó sorban jöjjenek az anyagok :)





15 megjegyzés:

  1. A kis piros pöttyös anyagtól mindjárt elindult a fantáziám... :))))

    VálaszTörlés
  2. Oh, nálam is kitört a Tilda láz, karácsonykor megrendeltem két könyvet és azóta minden nap lesem a futárt, de nem jön. :( A saját műhely tervezésével meg már az őrületbe kergetem a párom... :)))

    VálaszTörlés
  3. Jahahajjjjj!:)
    Nekem ezek a varrógépes dolgok igen-nagyon tetszenek!meg az anyagok...meg a...:)))

    VálaszTörlés
  4. az anyagok fantasztikusak!
    Kedves Szilvi! Nem tervezel bevonható gombot (csak az alapot) a webshopodba?
    zsuzsi

    VálaszTörlés
  5. Hú, azok a zöld pöttyök, meg az a kék,meg a rózsás. Ebből is lesznek a webshopban????

    VálaszTörlés
  6. Kata: Ha lesz műhelyem az az egész családnak jó lesz :) Végre az étkező asztal csak étkezésre fog szolgálni, a férjem nem ütközik lépten nyomon anyagba, fém keretbe ... stb. A gyerekek pedig vajmi keveset fogják végre hallani a "Ne nyúlj hozzá!!" felkiáltást. És hogy nekem miben lesz jobb azt nem kell ecsetelnem :)

    Zsuzsi: Olyanra gondolsz amit kézzel is be lehet vonni?

    Franciska: Lesznek, csak egyenlőre most mást terveztem ... bár az is jó lenne ha a forint és az euro viszonya megint "barátságosabb" lenne. Talán februárban összejön már az új Tilda rendelés.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Szilvi!
    Nálam is az étkezőasztal a műhely, a fiúk már csak nevetnek amikor ebéd után közlöm hogy" bezárt a menza, nyit a varroda". És a cérnaleves már meg sem kottyan nekik. Azért jó lenne egy saját kuckó.

    VálaszTörlés
  8. Olá! Onde posso comprar os "bottons" Tilda?
    Abraço

    Necca

    VálaszTörlés
  9. Itt láttam meg először ezt a "Tilda dolgot".. ami ez után következet...!!! azonnal könyvrendelés, másnap itt volt, még egy nap kész az első baba, másnap a második. Gógyíthatatlan lettem... mi lesz ebből...??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elöntik a házat a Tilda alkotások? Nem tudom, csak találgatok ... :)

      Törlés
  10. Hol redelhetnék ilyen katalógust? csak az inspiráció miatt...!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, hogy rendelhető-e. Én a beszállítótól kaptam. De szerintem ha rászűrsz google-ban a címére akkor kidob egy csomó képet belőle.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...