2011. június 18., szombat

Piactér nyitás nyári játékkal

Ingyen reklám mindenkinek! Hála nektek az FABulous Textil facebook-os oldala és a blog látogatottsága kiemelkedően magas. Ezt lehetőségként szeretném nektek felkínálni. Aki a FABulous Textil boltban vásárolt termékből készült alkotásáról küld egy - lehetőleg szép, világos, éles - fotót (akár rövid, akár hosszabb szöveggel, leírással kiegészítve) azt teljesen ingyen - nincs százalék, nincs feltöltési díj, nincs apró betűs rész :) - az alkotó elérhetőségével együtt kirakom a blog-ra, egy képet pedig feltöltök a Facebook ’Nyári játék’ mappába.

Nem kell az egész alkotásnak FABulous Textilből állnia, elég ha egy szalag vagy egy keret vagy egy textil benne van és egy alkotó több termékkel is nevezhet.

A legtöbb lájkot kapó alkotások készítői összesen 19.000,-Ft értékben FAB ajándékutalványt kapnak. A lájkoló alkotók és rajongók között pedig egy meglepetés ajándékot sorsolunk ki a játék végén. Jövő hétvégén elárulom mi a meglepetés :)

4 eredményhirdetés lesz a nyáron:

I.     június 18 és július 10 között beérkezett alkotások között 1 x 3000 ft,
II.    július 11 és  július 31 között beérkezett alkotások között 1 x 3000 ft,
III.   augusztus 1 és augusztus 21 között beérkezett alkotások között 1 x 3000 ft,
IV.   augusztus 28-án NAGY EREDMÉNYHIRDETÉS az összes beérkezett alkotás közül a legtöbb lájkot kapó alkotójának jutalma 10000 ft értékű FAB utalvány + a meglepetés ajándék sorsolása.

A fotókat és a leírásokat ide várom: szfekete@gmail.com
Érdemes vinni a hírt, hogy minél több lájkot kapjatok :)

Természetesen az ingyen reklám, a lehetőség, hogy feltöltsetek a blogra és a FB-ra bármit, ami a FABulous Textilből készült – elérhetőségekkel, linkekkel - a játék után is meg marad!

Jó munkát mindenkinek!
Szilvi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...