2013. június 19., szerda

Tárcák filcböl

Mióta a filcek megérkeztek a webshop-ba, azóta izgatja a fantáziámat, hogy vajon milyen is lenne belőlük a fém keretes kapcsos tárca és kis táska. Mert ugye ezek a filcek nem vékonyak,  2 mm-esek, nagyon jó tartásuk van, így közbélés nélkül, akár bélelés nélkül dolgozhatunk velük (a vágott szél nem fog foszlani).

Nagyon hálás vagyok Ildinek a Levedulafarmról, hogy megmutatja nekünk milyen csodálatos dolgokat készített filc és fém kapcsos keret segítségével.

Ha Ildi munkái alapján valakinek megtetszenek ezek a tárcák, táskák, fém kereteket egyedülálló választékban talál a webshop-unkban, a blogon pedig a "tutorial" címkék alatt nagyon sok elkészítési leírás közül válogathat. Mind részletes és fotókkal bővített.

Tetszik ez a táska forma? Csak biztatni tudlak, hogy nyugodtan állj neki. Nagyon egyszerű. A szabásmintát és az elkészítési útmutatót megtalálod ITT. A keretet megvásárolhatod ITT


(Csak halkan súgom, hogy Ildi meg ne hallja, hogy a fotó nem adja vissza teljesen a csodálatos színeket, a gyönyörű hímzést. Ki kell mondanom: élőben lélegzetelállító ez a kis táska :)


És a kis gömbölyű tárca is elkészült:




1 megjegyzés:

  1. Szilvi, nagyon szépen köszönöm a kedves, dicsérő sorokat! Igen, igen, sokszor a fotózás nagyobb kihívás, mint a varrás!:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...