2012. december 23., vasárnap

Kellemes Ünnepeket!

Mindenkitől elnézést kérek a hosszas kimaradás miatt. Az elmúlt 2-3 hónap igen megerőltető volt és azt hiszem a végére totál kifáradtam. Erőltetni semmit se jó, így a FB-os oldalt és a blog-ot kicsit hanyagoltam. Péntek óta sütök, főzök és ez most nagyon jól esik. Szinte már kipihentnek érzem magam, így nem is furcsa, hogy a konyhában is a varrnivalókon gondolkozom :) Igyekszem alkotni a két ünnep között, hogy januárban újult erővel és ötletekkel tudjak előállni.
 
Januárban sok újdonság érkezik, csak néhány példa: tavaszi puplin anyagok, új fém fityegők, gyűrű, hajcsat, fülbevaló, medál alapok, új láncok, a színes bogyós tárca keretek, új mintás grosgrain szalagok ... szóval ha már mindenki kipihente magát lehet gondolkozni a következő projecteken :)

Mindenkinek kellemes, nyugodt készülődést kívánok és békés ünnepeket!
 
 

4 megjegyzés:

 1. Kellemes, békés karácsonyi ünnepeket kívánok!

  Szeretettel:

  „Batorba” Csilla

  „Van a csoda... Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő háromszázhatvanöt napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. Nem a csomagokban lapuló tárgyak, hanem csakis ezek. Csak ezek... Ez a karácsony csodája.” Csitáry-Hock Tamás

  VálaszTörlés
 2. Békés, boldog új esztendöt kívánok!
  „Kívül, belül maradjon
  Békében az ország;
  A vásárra menőket
  Sehol ki ne fosszák.
  Béke legyen a háznál
  És a szívredőben.
  Adjon Isten, ami nincs,
  Ez uj esztendőben.”
  ( Arany János )
  Batorba - Csilla

  VálaszTörlés
 3. Kedves Szilvi!
  Örülök, hogy rátaláltam a blogodra. Most újra megpróbálom elkészíteni kapcsos tárcát a mintád alapján. Nagyon köszönöm!

  Boldog Új Évet és sok-sok gyönyörű alkotást Kívánok 2013-ra

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...