2012. január 26., csütörtök

Könyvbemutató: Better Homes and Gardens - Bags pillows & pincushions

Rendeltem még tavaly év végén pár könyvet és magazint és nagy nagy örömömre megérkeztek. Amióta megrendeltem őket izgultam, hogy vajon olyan jók-e mint amilyenre számítok és ha igen, akkor hogyan tudnám nektek megmutatni őket anélkül, hogy bárkit és bármit „megsértenék”.

Aztán arra jutottam, hogy ha – a tőlem megszokott módon – minden elérhető forrást jelölök akkor nagy baj nem lehet (ujjak csuriban :) Mutatom a borítót, írom a designer-eket, a blogjukat - ha van nekik -, a linket, hogy hol lehet megvásárolni a könyvet, csatolok pár képet és ezzel a fő célom a kedvcsinálás. Hogy ha valaki esetleg szemezett már ezzel a kiadvánnyal, akkor legyen egy kis rálátása, hogy milyen stílusú alkotások vannak benne. Így talán nagyobb kedvet kap a külföldi beszerzéshez.

Elsőként jöjjön:
Better Homes and Gardens:
Bags pillows & pincushions – 35 Quick and Easy Projects

Ahogy a cím is elárulja három kategóriában kapunk ötleteket és segítséget a szabáshoz, varráshoz: táskákat, díszpárnákat és tűpárnákat készíthetünk designer-ek segítségével. Hogy őszinte legyek a táskás rész nem volt olyan nagy hatással rám. Jellemzően egyszerűbb formákat mutat be a kiadvány. Azért találtam hármat ami igazán tetszik:

DESIGNER: ANGELA PHILLIPS

DESIGNER: AMY BUTLER

(Sajnos a blogján az utolsó bejegyzés 2010. decemberi, de a régi bejegyzések között azért érdemes böngészni.)
~*~
A tűpárnák nagyon aranyosak, kedvesek, de úgy gondolom, hogy nem nagyon tud újat mutatni a könyv. A múltkor a netről összegyűjtött csokorban szerintem több variációt találunk. Mutatok azért két jó ötletet:

DESIGNER: VICKIE CLONTZ

(Már elképzeltem ahogy egy muffin sütőformát színre fújok és kicsit megcsiszolgatom ilyen "antikosra". Nekem ez nagyon tetszik :)
 
~*~
És a végére hagytam a legjobbat. Na a párnáááák! Csúcs szuperek. Lehet, hogy csak nekem, mert silány az ismeretségem e téren, de nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne rakjam be az összes képet. Valamikor – már jó régen – valaki érdeklődött a Facebook-os oldalamon díszpárnák után és borzasztó, de semmit sem tudtam neki segíteni. Nekem a párna az egy darab anyag félbehajtva összevarrva, ami cipzárral vagy gombokkal záródik. Most aztán kaptam ízelítőt, agyalhatok, hogy majd egy … kkhhmm … két … vagy inkább három év múlva milyet varrjak abban a reményben, hogy akkor már nem borul rá kakaó, nem lesz lemorzsázva … tovább megyek nem pisil rá (!!!) egyik mini manó sem :)

Mutatom a kedvenceket:
DESIGNER: PATTY YOUNG
Imádom! Úgy ahogy van! :) Mindenképpen nézzétek meg az oldalát.

DESIGNER: LAURA GUNN and PATTI PINKSTON
(Ez a kedvencem a párnák közül :)

DESIGNER: JEAN and VALORI WELLS

DESIGNER: LESLEY MEHMEN

Remélem tetszett. A könyv ITT beszerezhető.

2 megjegyzés:

  1. Nagyot nevettem a "nem pisil rá egyik mini manó"-s részen :)))
    Még jó, hogy Dóri nem ébredt fel.... ;)
    Köszönjük az összefoglalót!

    VálaszTörlés
  2. Quanta ideia linda
    Parabéns
    Beijos

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...