2011. november 18., péntek

Vágyakozás

Mikor ilyen újságokat és könyveket látok a külföldi blogokban akkor majd' megpusztulok – csak gondolatban ;) – és nagyon mérges vagyok – csak gondolatban :) – hogy nálunk miért nincsenek ilyenek?!? Aztán gyorsan abbahagyom a nyavajgást, mert még mindig szerencsésnek mondhatom magam. Valamit azért pötyögök angolul és a kis öcsém Amerikában él - ezt muszáj kihasználnom :) Heather Bailey oldalán láttam meg ezt a magazint és nagy hévvel elkezdtem kutakodni az Amazon-on, hogy akkor már nehogy csak egy magazint kérjek a tesómtól. Becsatolom, hogy miket találtam. Ha ismertek valami szuper könyvet vagy magazint amiben jó kis szabásminták vannak szívesen venném az ötleteket. Természetesen nem csak saját használatra szeretném ezeket ;)




Ha már úgy kedvelem Heather Bailey munkáit ezt nem hagyhatom ki:









4 megjegyzés:

  1. A tildás könyvet kiadták nálunk mostanában.

    http://www.arena2000.hu/kreativ-hobbi-konyvek?page=shop.product_details&flypage=flypage_arena2000.tpl&product_id=567&category_id=3

    Ráadásul a mostani Praktikában van valami kedvezményre jogosító kupon is. De erről többet nem tudok, sajnos. (Bár a Praktikát most érdemes megvenni, mert kivételesen nagyon jól sikerült.)

    VálaszTörlés
  2. igen igen a praktikaval kupon aron 1950ft:)))

    oszinten:ezeket az ujsagokat latva en is pukkadok:) gonyoruek!irigyellek h van ki altal beszerezned:)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm az infót, délután megyek is egy Praktikáért első körben :)

    anyjuk1, tudom, hogy nem ugyanaz mintha a kezedben lenne az újság, könyv, de azért valahogy majd csak megosztom veletek az élményt itt :)

    VálaszTörlés
  4. A Tilda könyven én gondolkoztam, mert a hírleveleseknek olcsóbban szállítják. De így, hogy a Praktika magazinban található kuponnal jóval olcsóbb. Azt hiszem hétfőn én is veszek egy Praktikát, már csak azért is ,mert írjátok, hogy most nagyon jó az újság.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...